Over mij

Inge van de Sande

Ik ben Inge, 40-er, eigenaar van RuimBaan coaching, manager in de zorg (in loondienst), getrouwd en moeder van 2 jongens. Mijn expertise ligt op het vlak van het begeleiden/realiseren van transities, loopbaancoaching en coaching van leidinggevenden in de zorg.

Loopbaan

Ik heb na mijn opleiding aan de HBO-V gewerkt als wijkverpleegkundige, teamcoach, teamleider en manager. In deze rollen heb ik ervaring opgedaan in direct leidinggeven en ook meer op afstand. Ik heb deze rollen toegepast (en pas ze nog steeds toe) in de wijk en in diverse intramurale settings in de zorg. Daarnaast coach ik leidinggevenden binnen de zorginstelling waar ik als manager werk.

Veranderkunde

Als veranderkundige heb ik veel ervaring in het aanpakken van vraagstukken in de zorg. Ik sta dagelijks in de praktijk en begrijp de uitdagingen waar leidinggevenden mee stoeien dan ook als geen ander.  
Vele veranderingen en transities in de zorg heb ik mogen begeleiden, de afgelopen jaren.
Tijdens mijn master veranderkunde (ECM SIOO) heb ik ook kennis mogen maken met AI (Appreciative Inquiry). Gedachtegoed dat ik in de praktijk steeds toepas. Ik heb zelf ook een loopbaantraject (de Droombaanmethode) doorlopen en heb toen ontdekt hoe ik mijn talenten en ambities meer in kan zetten als zelfstandig coach en ben daarom RuimBaan Coaching begonnen.

Systemisch kijken

In 2022 heb ik de opleidingen familie opstellingen en organisatie opstellingen doorlopen.
Een enorme verrijking, waarbij ik op een systemische manier naar teams en organisaties ben gaan kijken.

Coaching

Ik help anderen om met meer energie, moeiteloos, gedreven en met realisatiekracht in het werk te staan. Mijn ruime ervaring in de praktijk, gecombineerd met mijn opleidingen tot veranderkundige, leiderschaps- en loopbaancoach maken dat ik een breed pallet kan aanbieden en echt verschil maak.

Kolibrie

De kolibrie is mijn logo en tegelijk ook mijn metafoor.
Hij staat voor mij voor kleur en in beweging zijn.
Maar ook voor stil kunnen zweven/nadenken en achteruit kunnen gaan/reflecteren.
De kolibrie is krachtig en zelfstandig.

Als je geen goede klik hebt met je coach, gaat het niet werken.
Daarom vind ik het van belang om in de gratis kennismaking, stil te staan bij jouw vragen en ook te kijken of we een klik hebben.
Plan een afspraak en we kijken samen of ik de beste persoon ben om jou te ondersteunen.